nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret op de Uitmarkt

De Uitmarkt vindt dit jaar plaats van 23 t/m 25 augustus op en rond het Oosterdok en het Marineterrein in Amsterdam.

Dit jaar wordt ze voor de 42ste keer gehouden en biedt een mix van theater, dans, muziek en cabaret.

Het cabaretaanbod dat op vrijdag, zaterdag en zondag in Amsterdam te zien is: Kasper van Kooten, Marjolijn van Kooten, Anne en Lisa, Matroesjka, Elke Vierveijzer, Rayen Panday, Roué Verveer, Rosa da Silva, n00b, De Fransse Eijkel, Annick Boer, Maartje en Kine, Kiki Schippers, Thijs van de Meeberg, Yentl en De Boer, Chris Verlaan, Anne Neuteboom, Farbod Moghaddam, Jan Rot, Lisa Ostermann, Vlamousse, Victor Luis van Es, Yvonne van den Eerenbeemt, Erik van Muiswinkel, Fuad Hassen, Ronald Snijders, Marcel Harteveld, Kasper van der Laan, Pieter Verelst, Lonneke Dort, Andries Tunru, Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing.

Meer info:
www.uitmarkt.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.