www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Guga Baúl, Serine Ayari, Uiltje

Guga Baúl leent zijn stem aan de gratis navigatie-app Waze. Baúl presenteert momenteel samen met Tine Embrechts het VTM-programma Goed Verlof, waarin hij mensen de weg wijst naar de ideale vakantiebestemming. Wie zich door Baúl (of ook door Tine Embrechts) de weg wil laten wijzen met Waze, kan zijn stem downloaden via de site van VTM.
www.vtm.be/goed-verlof

Serine Ayari gaat de rol vertolken van de Marokkaanse Esma in seizoen 2 van de Vlaamse versie van De Luizenmoeder. De opnames vinden momenteel plaats, de uitzenddatum is nog niet bekend. Ayari opende vorig jaar voor de Amerikaanse comedian Andrew Schulz in Boom Chicago Amsterdam en maakte deel uit van de ‘New Talents of Gotham Comedy Club’ in New York.

In de negentiende en twintigste eeuw waren er in heel Europa tijdschriften vol droge humor, met als beroemdste voorbeeld het Britse blad Punch. Een Nederlandse tegenhanger was Uiltje.
Nu te vinden op:
www.delpher.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...