www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Verschillende cabaretiers in stemmencast animatiefilm Angry Birds 2

Vanaf deze maand is de animatiefilm Angry Birds 2 te zien in de Nederlandse bioscopen.

De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in Angry Birds 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar afkomstig van het ijskoude Adelaarseiland zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red, Chuck, Bomb en Mighty Eagle om Chucks zus Silver in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard, zijn assistente Courtney en zijn techneut Garry. De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

Verschillende comedians maken deel uit van de stemmencast: Murth Mossel (Bomb),Ruben Nicolai (Leonard) en Soundos El Ahmadi (Zeta). Andere stemmen worden ingesproken door o.a. Eddy Zoëy (Red), Enzo Knol (Chuck) en Frank Lammers (Mighty Eagle).

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...