nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Armando-expositie in Museum Jan van der Togt

Van 18 september t.e.m. 17 november loopt er in Museum Jan van der Togt in Amstelveen een tentoonstelling met werken van Armando.

Armando, die in 2018 in Potsdam (Duitsland) overleed, zou in september 90 zijn geworden. Ter ere van dit moment zijn op verschillende plekken in het museum schilderijen, tekeningen en keramiek van hem te zien. De stad Amstelveen was voor Armando een belangrijke plek. Hij woonde jarenlang afwisselend in Amstelveen, Berlijn en Potsdam.

Op 18 september, de dag van de opening van de tentoonstelling, wordt op het plein voor het museum een beeld van Armando onthuld, geschonken door de Armando stichting aan de gemeente Amstelveen. Ook wordt de boek “Toch”, uitgegeven bij Atlas Contact, gepresenteerd: een bundel samengesteld uit een map met ongepubliceerde gedichten en ultrakorte verhalen die Armando in het laatste jaar voor zijn dood schreef.

Meer info:
www.jvdtogt.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...