www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Murth Mossel, Drs P, Sven de Leijer

Murth Mossel maakt deel uit van de Nederlandse stemmencast van The Lion King. Hij spreekt de stem in van Mufasa.

In Amerongen werden er bij het veer Eck en Wiel-Amerongen twee coupletten van het nummer ‘Veerpont’ van Drs P onthuld. Het eerste couplet werd op een bordje gezet bij een picknickbank, die eerder dit jaar geplaatst werd, en het tweede couplet is op de veerpont zelf te vinden.

We berichtten al eerder dat Sven de Leijer de nieuwe zondagavondquiz Donderen in Keulen op de Vlaamse zender Eén gaat presenteren. In deze quiz is mensenkennis minstens even belangrijk als feitenkennis en krijg je hulp van over de hele wereld. De opnames vinden plaats in augustus (19, 28), september (4, 11, 18, 24) en oktober (2, 9) in de NEP Studio’s in Londerzeel. Wil je hierbij aanwezig zijn, kan je je aanmelden via onderstaande link:
www.een.be

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...