nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Philippe Geubels kandidaat in De Slimste Mens (BE)

In het najaar begint op de Vlaamse zender VIER een nieuwe reeks van de populaire quiz De Slimste Mens.

De eerste namen werden ondertussen bekend gemaakt. Nadat hij jaren als jurylid gezeteld heeft, waagt Philippe Geubels dit jaar zijn kans als kandidaat. Hij is hiermee niet aan zijn proefstuk toe – ook in 2008 nam hij al eens deel aan de quiz, maar hij werd toen naar huis gespeeld door o.a. zijn collega Bart Cannaerts.

Sinds 2009 was Geubels jurylid in de quiz – vorig jaar moest hij, wegens zijn exclusiviteitscontract met de VRT en een drukke agenda hiervoor bijna verstek laten gaan. Uiteindelijk lukte het de makers alsnog om Geubels twee afleveringen te laten zetelen in de jury.

Andere kandidaten zijn tv-kok Jeroen Meus, zangeres Natalia en journalist Bart Schols. Meer namen worden later nog bekend gemaakt.

VIER is niet in Nederland te ontvangen.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...