nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy op Cultuurmarkt van Vlaanderen

Op 25 augustus vindt in Antwerpen de 24ste editie van de Cultuurmarkt van Vlaanderen plaats en hiermee begint ook het cultureel seizoen 2019-2020.

De Cultuurmarkt, vergelijkbaar met de UITmarkt in Nederland, is een gratis cultuurfeest in het centrum van Antwerpen met optredens, activiteiten en een infostandmarkt, waar je informatie kan krijgen over het nieuwe cultuurseizoen. Op de pleinen en zalen vinden ondertussen allerlei optredens plaats: theater, klassieke muziek, stand-upcomedy, jazz, dans, brassbands en circus. Ook zetten verschillende Antwerpse musea die dag gratis de deuren open.

Op de grote markt kan je gaan kijken naar o.a. Rookie Comedy (cabaret voor kinderen) met Peter Hens, Roel C. Verburg en Christian Reilly (UK).

Op de Meir staan Latif Ait en Arbi El Ayachi. Deze laatste comedian zal dezelfde dag ook optreden in het Fakkeltheater, waar je verder nog kan gaan kijken naar de comedy line-up Antwerpen Lacht en Elke Buyle.

Tot slot zijn er in de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience gedurende de hele dag opnames van De Niet Zo Serieuze Sprookjes podcast van Jeron Dewulf. Gasten hier zijn (o.v.) Els de Schepper, William Boeva, An Nelissen en Jan Matthys.

Meer info:
www.cultuurmarkt.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...