nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Sanne Wallis de Vries, Mark van de Veerdonk, JP den Tex, Paul de Munnik, Kees Prins

Sanne Wallis de Vries presenteert op 14 augustus samen met Jeroen Kijk in de Vegte Het Festival van De Lage Landen, georganiseerd door NPO Radio 2. Het festival wordt tussen 20:00 uur en 22:00 uur uitgezonden in het radioprogramma De Staat van Stasse.

De Vrijstaat Land van Ravenstein rekent het grondgebied van buurtschap Slabroek ten noorden van Uden vanaf 25 augustus tot zijn grondgebied. De annexatie vindt plaats ter gelegenheid van het tweejarig bestaan van de Vrijstaat, een clubje mensen uit Ravenstein die in 2017 op ludieke wijze een onafhankelijke ministaat hebben uitgeroepen. Cabaretier Mark van de Veerdonk wordt benoemd tot schout van Slabroek.
meer info

Op 9 en 10 oktober kan je in het Betty Asfalt Complex gaan kijken naar ‘Storyteller Special: Neil Young’. JP den Tex nodigt dan o.a. Paul de Munnik en Kees Prins uit. Samen laten zij hun licht schijnen over de Canadese singer/songwriter op zijn eenzame tocht over de snelweg van het leven d.m.v. liedjes, Nederlandse vertalingen, relevante achtergronden en anekdotes. Op 17 oktober vindt ‘Storyteller Special: Neil Young’ plaats in de Thiemeloods in Nijmegen.
Meer info:
www.bettyasfaltcomplex.nl
Thiemeloods in Nijmegen

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.