nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Rachid Show Comedy met Rachid Allali en Najib Amhali

In het kader van het Mad Goat International Comedy Festival, het nieuwe comedyfestival op 27 en 28 september in Antwerpen waar we al eerder over schreven, vindt er op 29 september nog een extra voorstelling plaats: de Rachid Show Comedy met Rachid Allali en Najib Amhali.

Allali is een Marokkaanse journalist, cabaretier en scenarioschrijver. Hij werd in 2007 bij het grote publiek (in Marokko) bekend met het verborgen camera programma Caméra Noujoum, dat hij samen met Hicham Masrar maakt. Beide heren maken vervolgens ook nog Star Acadeby, een parodie op Star Academie, en een nieuw verborgen camera programma, Taxi 36. Allali speelde mee en schreef daarna ook scenario’s voor het Marokkaanse sketchprogramma Bih Fih.

In 2013 maakt hij de Rachid Show, geïnspireerd op The Tonight Show, dat een enorm succes in Marokko wordt.

Op 29 september staat hij in de Arenbergschouwburg in Antwerpen, samen met Najib Amhali. De twee comedians vinden elkaar terug op de planken. Allebei gekend voor hun improvisatie, maar ook voor hun grootste talent: het bespelen van instrumenten.

De show is Arabisch, Berbers en Nederlands gesproken.

Meer info en tickets:
www.arenbergschouwburg.be

Foto: Arenbergschouwburg

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...