www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Richard Kemper, Kim van Zeben, Loes Luca, Kommil Foo

Richard Kemper werkt mee aan het boek “Niet roken maar koken”, dat in oktober bij Uitgeverij Lemniscaat verschijnt. Longartsen Pauline Dekker en Wanda de Kanter hebben dit kookboek samengesteld met recepten van collega’s en vrienden, waaronder Kemper.

Kim van Zeben en Loes Luca spelen vanaf 5 september in de nieuwe ‘community opera’ Vrouw Houtebeen, gebaseerd op de avonturen van de Scheveningse Cornelis Jol Houtebeen en zijn vrouw Aeltje Jansz, in het Zuiderstrandtheater in Den Haag.
Meer info:
www.zuiderstrandtheater.nl

Kommil Foo is genomineerd voor de Radio 2 (BE) Zomerhit met het nummer Stilte na de storm, de versie van Calm after the storm, die de broers Walschaerts maakten in Liefde voor muziek, de Vlaamse versie van Beste Zangers. Stemmen voor de Radio 2 Zomerhit kan t.e.m. zondag 18 augustus om 18 uur. De prijs wordt diezelfde avond rond 22 uur uitgereikt. Stemmen kan via onderstaande link:
www.radio2.be

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...