www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Steven Brunswijk, Piet De Praitere, Herr Seele

Steven Brunswijk is een van de BN’ers, die meedoet aan het nieuwe seizoen van Ranking The Stars, dat in het najaar wordt uitgezonden op RTL 5. Presentatie blijft in handen van Paul de Leeuw.

Piet De Praitere vertolkt een rol in de kortfilm Patattenseizoen. De film gaat over een vader, die er probeert te zijn voor zijn dochter wanneer ze hem hard nodig heeft, maar dat is moeilijk tijdens het patattenseizoen.

In het atelier van Herr Seele werd ingebroken: zijn computer en zijn externe harde schijf werden gestolen. Hierop staat heel wat waardevol materiaal zoals digitale tekeningen van Cowboy Henk, m.a.w. 20 jaar digitaal archief is weg, met alle inkleuringen van Cowboy Henk. Herr Seele is door de diefstal zowat de helft van zijn materiaal kwijt, aangezien hij Cowboy Henk met pen en papier maakt, maar op de computer staan de ingekleurde versies.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...