www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy tijdens European Skeptics Congress

Ieder jaar komen sceptici van over heel de wereld samen op het European Skeptics Congress: ze luisteren naar gesprekken over verschillende onderwerpen, nemen deel aan debatten en wisselen ervaringen uit met collega’s uit het buitenland. Dit jaar vind het congres plaats in België, namelijk Gent, en dit van 29 augustus t.e.m. 1 september.

Op de openingsavond is er ook plaats voor comedy. Gili nodigt collega’s uit in café Charlatan voor een avond vol magie, humor en muziek tijdens de “Meet the sceptics – music, magic and comedy night”. Hij krijgt bezoek van o.a. Lieven Scheire, Jeron Dewulf en de XL Medium Band (met bandleden uit de Guga Band van Guga Baúl).

Toegang is gratis.

Meer info:
www.esc2019.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...