nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jacques Vermeire, Jochem Myjer, Drs P

Ruben Van Gucht is per direct gestopt als aangever van Jacques Vermeire na een financieel conflict. Ze tourden met de voorstelling ‘Van 7 tot 77’. Er wordt gezocht naar een opvolger.
meer info

Jochem Myjer doet op 21 september mee aan de RapenburgRace. Dit is een zwemwedstrijd van 800 meter in gracht Rapenburg in Leiden. Het doel van de RapenburgRace is geld inzamelen voor het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met een dwarslaesie, zodat zij worden geholpen om hun leven weer op te pakken. Myjer onderging acht jaar geleden zelf een ingrijpende operatie in het ruggenmerg en is blij dat hij zelf geen dwarslaesie heeft opgelopen, maar hij wordt dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van deze operatie in de hoedanigheid van intense onverwachte vermoeidheid. Je kan Jochem sponsoren via onderstaande link:
www.rapenburgrace.nl

Pieter van Diepen en Leo van Zanen dragen in de bibliotheek aan de Nieuwstraat in Leiden ollekebollekes voor tijdens een ‘dichtkundig optreden’ om de honderdste geboortedag te vieren van een van Nederlands origineelste liedzangers en tekstschrijvers: Drs. P die in Zwitserland als Heinz Hermann Polzer geboren werd en in 2015 is overleden.Het optreden vindt op zaterdagmiddag 24 augustus plaats in de Koolzaal van BplusC aan de Nieuwstraat 4 in Leiden. Aanvang: 16.00 precies. Toegang gratis.
meer info

Dorpsnetwerk Amerongen onthulde onlangs bij het veer Amerongen – Eck en Wiel twee coupletten van ‘Veerpont’, een liedje van Heinz Hermann Polzer, beter bekend als Drs. P. Het eerste couplet is op een bordje gezet bij de eerder dit jaar geplaatste picknickbank. Het tweede couplet is op de veerpont zelf te vinden.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...