nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

20.000e bericht op Zwartekat

Komende week vieren we 23 jaar Zwartekat (met een glasje prik en een portie vlammetjes), maar dit is het twintigduizendste bericht dat op de site verschijnt. En dat bericht gaat over redacteur Miet Col, die zichzelf liever Flappie noemt op de website.

Deze Vlaamse dame staat niet graag in de middelpunt van de belangstelling. Het 20.000e bericht moest dan toch maar van mij zijn. Prima, maar dat gaat dus dan over haar.

Sinds juni 2015 schrijft Miet mee aan de website en is daar zo bedreven in dat het aantal berichten in de jaren daarna is gestegen van circa 1000 naar 1750 berichten per jaar. Bij het plaatsen van nieuws moet ik snel zijn, want anders is Miet mij voor. Zo is er is al enige tijd een wedloop gaande wie als eerste de zogenaamde ‘boekenfront’-berichten kan plaatsen en ook dit jaar ligt ze nipt voor. Het is nu wachten op de wintercatalogi.. Uitgeverijen, auteurs, tip mij via de mail!

Miet is inmiddels onmisbaar als onze ogen en oren in Vlaanderen en heeft daarbij evenveel interesse voor het Nederlandse cabaret. Inmiddels werk ik enige tijd aan een nieuw project, wel Zwartekat-gerelateerd, waardoor ik minder berichten plaats. Maar daar heeft u daar niets van gemerkt, dankzij Miet.

Over de foto: Ze is niet graag in beeld, dus dichter bij een selfie komt het niet.

Categorie: Huishoudelijke mededeling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.