www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Nights tijdens Part of Antwerp

Gedurende 5 weken, van 14 augustus t.e.m. 22 september, vindt op het Eilandje in Antwerpen het stads- en havenfestival Part of Antwerp plaats. Tijdens dit festival kan je genieten van tal van evenementen en festiviteiten, waaronder filmavonden, street art of discussieavonden, in en rond de buurt van het Havenhuis, langs het Kattendijkdok tot aan de Londenbrug.

Dit jaar worden er voor het eerst ook Comedy Nights georganiseerd tijdens Part of Antwerp. Zes avonden, van 31 augustus tot 12 september, zijn er op unieke locaties in de stad (het Kerkschip en de Seefbierbrouwerij) optredens van comedians.

Je kan gaan kijken naar Bart Cannaerts (31 aug), Amelie Albrecht, Jeroen Leenders en Soe Nsuki (3 sept), Jeron Dewulf en Joost Van Hyfte (5 sept), Erhan Demirci en Lukas Lelie (7 sept), Kamal Kharmach, Seppe Toremans en Jan Linssen (10 sept) en Steven Mahieu en Bas Birker (12 sept).

Meer info en tickets:
www.partofantwerp.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...