www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Aart Staartjes, Adriaan Van Den Hoof, Ruben van der Meer

Aart Staartjes is een van de bekende Nederlanders, die meedoet aan het nieuwe seizoen van Sterren op het doek. Deze bekende Nederlanders worden geportretteerd door schilders, terwijl ze geïnterviewd worden door presentator Özcan Akyol. De nieuwe reeks van Sterren op het doek is vanaf volgende maand te zien op tv.

Adriaan Van Den Hoof zal meewerken aan een aflevering van “Ge hadt er bij moeten zijn”, een programma van de Vlaamse commerciële zender VTM, dat later dit najaar een nieuw seizoen krijgt. Hierin doen bekende Vlamingen, waaronder dus Van Den Hoof, hun meest verrassende verhaal. Geen urban legends, maar iets dat ze ooit zelf hebben meegemaakt. En terwijl zij vertellen, spelen acteurs dat verhaal na.

Ruben van der Meer is een van de bekende Nederlanders, die de campagne ‘Stop de knuppels in Namibië’ van Bont voor Dieren steunt. De spot vraagt aandacht voor de 86000 Kaapse pelsrobben, die jaarlijks tussen juli en december mogen worden doodgeknuppeld voor hun vacht, en roept iedereen op de petitie tegen de jacht te versturen aan de verantwoordelijke minister in Namibië.

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...