nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vijfhoek Huiskamer Festival 2019

Op 22 september vindt in Haarlem de negende editie van het Vijfhoek Huiskamer Festival plaats. 12 huiskamers in de Haarlemse wijk de Vijfhoek worden omgetoverd tot mini theaters met een divers aanbod van theater, cabaret en muziek met per voorstelling ruimte voor ongeveer 30 man publiek. Altijd een intieme setting dus, waarin je meteen stiekem even kunt rond kijken in al die verschillende huiskamers.

Het festival begint om 14u30. Je kan gaan kijken naar o.a. Frank van Pamelen, Jan J. Pieterse, John Schleipen, Lisa Ostermann en HUN. Live op het plein vanaf 18.00 uur (voor iedereen gratis toegankelijk) is er een optreden van Stanley en de Menzo’s (Henry van Loon, Martijn Hillenius, Steef Hupkes, Niels van der Laan en Jeroen Woe) en ’s avonds is er een silent disco in het café.

De kaartverkoop begint op 1 september bij Café de Vijfhoek (Wolstraat 20). Met een passepartout (30 €) kies je drie voorstellingen in drie verschillende huiskamers in de Vijfhoek. Je kaart is inclusief een hapje eten.

Meer info:
Vijfhoek Huiskamerfestival

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...