nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Mannen van Taal

Het grootste transfernieuws van vandaag komt nu eens niet van de voetbalvelden. Mannen van Taal, het verbaal-virtuoze trio uit het Nederlandse cabaret, verhuist naar impresariaat George Visser Productions. Eerder waren zij verbonden aan Theaterbureau De Mannen.

Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse (o.a. De Open Dichtshow) en John Schleipen (Crème Fraîche) spelen komend seizoen een reprise van het programma TALK, een woordenstrijd vol “dansende powerpoint en woordgoochelarij” aldus Theaterkrant. Daarna storten de heren zich op een jubileumprogramma.
speellijst

foto: Robert Theunissen

Categorie: Transfernieuws | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.