www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Preuteleute

Vanavond herhaalt de Vlaamse zender CAZ de registratie van de theatershow ‘Analogy’ van Preuteleute, het Oostendse cabaret-duo bestaande uit Sebastien Dewaele (zang en gitaar) en Tom Vanrijckeghem (keyboards en zang).

Na hun vorige voorstelling ‘Un-Butt-Plugged’ is het duo is nog steeds even onafscheidelijk, maar laat zich deze keer wel bijstaan door een derde: Den Diersten. Die moet het geheel muzikaal nog net dat trapje hoger tillen.In ‘Anology’ neemt het drietal je niet alleen mee doorheen de muzikale geschiedenis van de groep, maar ook doorheen de historie van de sodomie. Het zal dan ook niet verbazen dat ook deze voorstelling van Preuteleute enkel geschikt is voor kinderen vanaf 16 jaar.

‘Analogy’ wordt uitgezonden om 22u25 op CAZ. Deze zender is niet in Nederland te ontvangen.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...