nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Harrie Jekkers en het Klein Orkest

Vanavond kan je op NPO1 kijken naar deel 2 van de tv-registratie van ‘Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug’ van Harrie Jekkers en het Klein Orkest vanuit Koninklijk Theater Carré.

Na een sabbatical die veertien jaar duurde en die gevolgd werd door de succesvolle voorstelling Jekkers en Jeroen, krijgt Harrie Jekkers de smaak opnieuw te pakken. Hij wilde nog één keer terug naar zijn muzikale roots, want voordat hij bekend werd als cabaretier, was hij van 1979 tot 1985 zanger van de succesvolle popgroep Klein Orkest. Jekkers vertelt op zijn eigen cabareteske wijze over het ontstaan en het einde van die band, begeleid door twee oorspronkelijk bandleden, Chris Prins (bas) en Niek Nieuwenhuijsen (drums), en de nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink (toetsen).

‘Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug’ (deel 2) wordt uitgezonden op NPO1 om 22u15.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...