nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe locatie voor Club Haug

De Rotterdamse comedyclub Club Haug heeft een fraaie nieuwe locatie gekregen aan de Boompjeskade 11, direct gelegen aan de Maas. Tot voor kort waren ze gevestigd aan de Mauritsstraat, maar dat blok ondergaat een grote renovatie.

Afgelopen vrijdag hebben ze de sleutel gekregen van een gedeelte van het vroegere Waterfront-pand, waar de Willemsbrug verbinding maakt het met Rotterdam ten noorden van de Maas.
Naast een zaal met ruimte voor 150 bezoekers is er een foyer én een terras met uitzicht over de Maas. Een grote verbetering ten opzichte van de eerdere locatie, midden in een woonwijk.

Momenteel wordt er druk verbouwd om eind september al de eerste try-outs op de nieuwe locatie te kunnen houden. In oktober staan de eerste comedians geboekt. De kaartverkoop is hiervoor reeds gestart.

Marcel Haug en Debbie van Polanen hebben in korte tijd bewezen een trekpleister voor comedyliefhebbers te kunnen realiseren. Met meerdere shows per week, zowel Nederlands- als Engelstalig. Behalve met verrassingsoptredens van publiekstrekkers als Patrick Laureij, Theo Maassen en Najib Amhali baarde de club opzien door de wereldberoemde Amerikaanse comedian Louis CK te kunnen boeken.

Het mag dan ook niet verbazen dat Club Haug is genomineerd voor de Ketelbinkieprijs 2019, een Rotterdamse aanmoedigingsprijs voor relatief jonge Rotterdamse ondernemingen die zich het afgelopen jaar op een originele en innovatieve wijze hebben geprofileerd.

De nieuwe locatie is alvast een mooie bekroning voor het werk dat ze hebben verzet. Weliswaar ook nu een tijdelijke locatie, maar Club Haug kan weer minimaal een jaar vooruit.
www.clubhaug.com

Beelden van de oude locatie:

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.