nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Thomas Acda en Johan Fretz bij benefiet De Nieuwe Boekhandel

Thomas Acda en Johan Fretz zullen op 15 september, samen met verschillende andere auteurs van Uitgeverij Lebowski, in De Nieuwe Boekhandel in Bos en Lommer (Amsterdam) meewerken aan een benefiet ten voordele van eigenares Monique Burger en haar zieke echtgenoot.

In samenwerking met Burger zal Lebow­ski Publishers voor één dag De Nieuwe Boekhandel runnen: meer dan tien auteurs zullen van 12.00 tot 17.00 uur achter de kassa staan, optreden, uit eigen werk voorlezen, signeren en een persoonlijk item aanbieden voor een benefietveiling. Die begint om 16.00 uur onder leiding van veilingmeester en mede-initiatiefnemer Johan Fretz. Je kan bieden op o.a. kaarten voor de Oudejaarsconference van Claudia de Breij of de trombone uit de clip ‘Dan leef ik toch nog een keer’ van Acda en de Munnik. Hiermee hopen ze de uitbaters een weekend Parijs aan te kunnen bieden.

Meer info:
www.lebowskipublishers.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...