www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Benefiet ’t (h)ART voor Iedereen

’t (h)ART organiseert op 20 oktober hun jaarlijkse comedy benefiet “Help eens een handje” in de Costa in Antwerpen. Er werd gekozen voor een matineevoorstelling. De comedians die gratis zullen optreden, zijn: Lukas Lelie, Jeron Dewulf, Bert Gabriëls, Domien Vloeberghs en MC Bas Birker.

100% van de opbrengst van deze benefiet gaat naar ’t (h)ART. Deze organisatie zet zich deze keer in om burn-outs te helpen bestrijden. Dankzij ’t hART kunnen mensen met burn-out coaching programma’s volgen die hen terug uit het dal helpen en nieuwe kansen geven. Tevens wordt er onderzoek verricht over hoe er eerder en beter ingegrepen kan worden om een blijvende verandering teweeg te brengen.

Meer info:
www.cosintandries.be/benefiet

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...