www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

SLÄPSTICK opnieuw in de prijzen in het buitenland

De Nederlandse muziektheatergroep Släpstick heeft dit weekend in Duitsland de Moerser ComedyArts-Price 2019 in ontvangst genomen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de de Kulturstiftung Sparkasse am Niederrhein aan de beste comedy artiest. Släpstick was de afsluiter van de 43e editie van het Internationale ComedyArts Festival.

In 2017 wonnen ze op het Internationale Fringe Festival in Edinburgh al de Spirit of the Fringe Award voor hun voorstelling ‘Släpstick’. Dit programma betekende hun doorbraak in de rest van Europa en sindsdien bespeelde de vijfmansgroep menig festival en theater in binnen- en buitenland.

Oorspronkelijk bekend als De Wëreldbänd besloten Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Sanne van Delft, Ro Krauss en Jon Bittman buiten het taalgebied de titel van hun voorstelling Släpstick ook als artiestennaam te gebruiken. En sinds april van dit jaar ook in Nederland zelf.

Voor meer info:
www.slapstick.nl

foto: Släpstick samen met Giovanni Malaponti (Kulturstiftung Sparkasse am Niederrhein) en Betty Ixkes (Creatief Directeur ComedyArts Festival Moers)

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.