nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Verkadefabriek Den Bosch viert 15-jarig bestaan

De Verkadefabriek Den Bosch bestaat 15 jaar en viert dit jubileum op 28 en 29 september met het non-stop festival “24 uur”. 24 uur non-stop film, theater, muziek, dans en goede gesprekken. Er is parade op de gang, circus in het café, een dansmarathon in de foyer, toneel in de kantoren en veel meer. Verschillende cabaretiers zullen tijdens “24 uur” ook acte de présence geven.

Op zaterdagnacht is er een Comedyclub: MC Javier Guzman ontvangt Kim Schuddeboom, Mark Waumans en Victor Luis van Es. Wilfried de Jong is gastheer in de Clubzaal en deelt het podium met Marcel Hensema, Bruut! en Anton Goudsmit. Özcan Akyol presenteert wekelijks het interviewprogramma Onze man in Deventer voor NPO Radio 1. Ter gelegenheid van “24 uur” maakt hij zaterdag voor publiek het programma vanuit de Verkadefabriek en interviewt hij Theo Maassen.

Op zondag is er Heerlijke comedy! met Jochen Otten, Sanne Wallis de Vries en een mystery guest. Leo Alkemade en Alex Roeka zijn aanwezig tijdens de live radio uitzending van Lekker Weekend!.

Meer info en tickets:
www.verkadefabriek.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...