nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Emmy-nominatie voor Taboe met Philippe Geubels

Het tv-programma Taboe, gepresenteerd door Philippe Geubels, is genomineerd voor een Internationale Emmy Award in de categorie ‘Non-Scripted Entertainment’. Op 25 november worden de prijzen in New York uitgereikt.

In Taboe gaat Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor en maakt hij comedy voor mensen met wie je eigenlijk niet mag lachen. Vor het eerste seizoen trok hij daarom op met mensen die een fysieke beperking hebben, mensen die ongeneeslijk ziek zijn, mensen met obesitas, blinden, mensen die een andere huiskleur hebben, holebi’s, mensen die in armoede leven en mensen die psychisch kwetsbaar zijn. Hij leefde met hen samen, luisterde naar hun verhalen en nu neemt hij de proef op de som.

In aanwezigheid van zijn gasten toont Geubels het publiek een reportage over de week die hij met hen beleefde. Vervolgens brengt hij comedy voor en over hen. Bijzonder spannend voor het publiek en vooral voor Geubels: mag je met deze mensen lachen?

Het programma werd oorspronkelijk uitgezonden op de Vlaamse zender Eén en is momenteel op zaterdagavond ook te zien op RTL4.

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.