www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Huiskamerfestival Cultuur binnen de Wallen

Op 3 november vindt in Naarden het Huiskamerfestival ‘Cultuur binnen de Wallen’ plaats. Op meerdere locaties, zoals Podium deMess, Bij Andreas en in drie historische huiskamers, zullen er die namiddag verschillende voorstellingen zijn, zowel cabaret, klassieke muziek en jazz. Je kan gaan kijken naar optredens van o.a. Jan J.Pieterse & Frank van Pamelen, Lonneke Dort en Johan Hoogeboom.

De opbrengst van de kaartverkoop is ten voordele van The Bridge2Hope, een Amsterdamse stichting die zich inzet voor overlevenden van mensenhandel en deze mensen ondersteunt om een veilig bestaan op te bouwen.

Het publiek wordt opgedeeld in negen groepen – iedere groep start op een andere locatie aan de route. Na afloop is er de mogelijkheid om te borrelen bij Podium deMess met een optreden van Sazz Leonore.

Kaartjes kosten 30 euro.

Meer info en tickets:
www.demess.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...