www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Standup Economics Festival met Jörgen Raymann, Tex de Wit en Raoul Heertje

Onder het mom ‘Economie is te belangrijk om geen grappen over te maken’ wordt op 7 oktober het ‘Standup Economics Festival’ georganiseerd.

Op zes verschillende locaties in de binnenstad van Groningen ondervragen comedians topeconomen scherp in shows als ‘Zo sloop je de wereldhandel in 3 eenvoudige stappen’, ’17 Miljoen sukkels’, en ‘Dan had je maar in Blaricum geboren moeten worden’. De line-up bestaat naast Jörgen Raymann, Tex de Wit en Raoul Heertje onder anderen ook uit Anne Neuteboom, wetenschapsjournalist Eveline van Rijswijk, econoom Heleen Mees en de minister van Economische Zaken, Eric Wiebes.

Door economie te combineren met comedy wil de organisatie vage concepten zoals welvaart en handelsoorlogen uit de krantenkoppen en beleidsstukken, vertalen naar een taal die iedereen begrijpt. Grote economische onderwerpen tastbaar en bespreekbaar maken.

Voor meer info en kaarten:
www.standupeconomics.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.