www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Video: Rajko

Het regent muziekvideo’s van cabaretiers. Ditmaal ‘Kolibrie’ van Rajko Disseldorp.

Hij treedt al jaren op als stand-up comedian, onder andere op Oerol, International Comedy Festival Rotterdam en bij The Comedy Factory (RTL4) met Najib Amhali. Met zijn broer vormt hij het cabaretduo Rajko en zijn broer. Het duo behaalde de finale van ’t Groninger Studenten Cabaret Festival (2015) en speelde op Theaterfestival De Parade de voorstelling KOOK (2018), samen met Raymond Thiry en Abbey Hoes. Daarnaast interviewde hij vrijwel iedere Nederlandse rapper voor Het Parool, schreef het boek Hiphop in Nederland (2017) én maakte voor KRO-NCRV en NPO3 de documentaireserie HIPHOP NL (2018). Kolibrie, zijn tweede single, brengt hij uit onder Kaviaar.

Categorie: Video | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.