nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw seizoen De Slimste Mens (BE) met o.a. Jörgen Raymann en Philippe Geubels

Vandaag werden alle kandidaten voor het nieuwe seizoen van De Slimste Mens (BE) bekend gemaakt. Ook dit jaar zullen enkele comedians hun opwachting in het programma maken. Eerder was al bekend dat Philippe Geubels dit jaar als kandidaat zijn kans zou wagen. Daarnaast nemen ook Jörgen Raymann, Erhan Demirci, Lieven Scheire, Sebastien Dewaele en Amelie Albrecht deel.

Andere deelnemers zijn o.a. Zouzou Ben Chikha (bekend van Bevergem), Katja Schuurman, André Hazes en Thomas Huyghe (De Ideale Wereld).

Ook in de jury zullen verschillende cabaretiers zetelen: Marc-Marie Huijbregts, Bart Cannaerts, Jeroom, Lukas Lelie, Adriaan Van den Hoof, Jelle De Beule, Wim Helsen, Sven De Leijer, Geert Hoste, Jeroen van Koningsbrugge, Jan Jaap van der Wal en Kamal Kharmach.

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens begint op 14 oktober op VIER.

De volledige deelnemerslijst vind je hier terug:
www.vier.be

Foto: VIER

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...