nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Wart Kamps maakt jeugdvoorstelling met Ellen Parren

Wart Kamps en Ellen Parren staan volgend jaar samen op de planken: zij brengen dan de tragikomedie ‘Mijn moeder is een diva’.

Deze jeugdvoorstelling gaat over de tweeling Viktor en Valencia. Hun moeder is een diva. Ze is modeontwerpster en draagt de meest flamboyante creaties. Ze heeft de hele wereld over gereisd en is overal aanbeden en geroemd, zegt ze zelf. Maar de laatste jaren ligt ze boven in haar slaapkamer te roken met de gordijnen dicht.

Viktor en Valencia hoeven niet naar school want ze weten alles al. Hun moeder heeft hen precies verteld hoe het leven in elkaar zit. Zo weten ze bijvoorbeeld dat aardige mensen geld van je willen, dat muzikanten lui zijn, dat verliefdheid niet bijzonder is en dat champagne essentieel is bij een goed ontbijt.

‘Mijn moeder is een diva’ is van half februari t.e.m. half april te zien.

Foto: De Toneelmakerij / Jan Hoek

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...