www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Freek de Jonge zet opnieuw hele show op Youtube

Freek de Jonge heeft opnieuw een volledige show beschikbaar gemaakt via zijn Youtube-kanaal. Zo kan je nu kijken naar Circus Kribbe uit 2012.

“Job Kribbe is de eerste clown in zes generaties Kribbe die niet van nature leuk is. De zoektocht naar het waarom brengt hem bij Jezus en Die leidt hem op zijn beurt naar de Pool met de Beer. Deze reeks van schijnbaar toevallige gebeurtenissen markeren het ontstaan van Evangelisch Kerstcircus Kribbe dat nu al weer tien jaar met veel succes langs de Bible Belt toert.
Maar het kan over een maand ook zo weer helemaal anders zijn, want de naam van de trapeziste die Jobs leven ingrijpend zal veranderen is nog niet eens gevallen.”
Circus Kribbe

Recent plaatste hij daar nog zijn eerste solovoorstelling ‘De komiek’ uit 1980 en het tweede deel van de televisieregistratie ‘Stroman en Trawanten’ (1984) met het Willem Breuker Kollektief. Ook zijn er colleges uit zijn periode van ‘Freek de leek’ te vinden, alsook de complete serie voorstellingen onder de noemer ‘De vergrijzing’ en de tv-reeks ‘Freek Kortgehouden’.
Youtube-kanaal Freek de Jonge

Categorie: Elders op het web | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.