www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jandino Asporaat, Sjaak Bral, Kamagurka, Herr Seele, Arno van der Heyden

De film Bon Bini Holland 2 van en met Jandino Asporaat heeft vandaag het Abraham Tuschinski Fonds Gouden Kalf van het Publiek uitgereikt gekregen voor favoriete publieksfilm.

Vanaf 1 november kan je in Stage kitchen & café, het restaurant in het Stadstheater Zoetermeer, (tijdelijk) een Bralburger, een hamburger van vlees uit de regio of van duurzaam gevangen vis, eten. Het restaurant maakt sinds dit theaterseizoen gedurende een periode een nieuw menu waarop de favoriete gerechten van een artiest staan die rond die tijd in het theater optreedt. Eerste in het rijtje is Sjaak Bral met de Bralburger. Op tweede kerstdag zal hij ook bij de gasten aan tafel om van zijn Bral-kerstmenu te genieten.

Kamagurka en Herr Seele gaan vanaf deze maand een wekelijkse rubriek, ‘Van Altamira tot heden en terug’, maken voor het Radio 1 (BE) programma Culture Club. Het wordt een rubriek over culturele actualiteit die absurd zal klinken, maar toch boordevol kennis en weetjes zal zitten. Kortom, interessante weetjes over kunst, afgewisseld met totaal van de pot gerukte zijsprongen in de onzin. Culture Club wordt iedere vrijdag uitgezonden.

Arno van der Heyden heeft het lied ‘Geen achttien meer’ geschreven voor zorgorganisatie ZINN. Het nummer werd gemaakt voor de Dag van ZINN, bedoeld voor iedereen die zich met de zorgorganisatie verbonden voelt: bewoners, cliënten van de thuiszorg, mantelzorgers, vrijwilligers en de medewerkers.

Categorie: Divers, Op de radio | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...