www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving Puck’s Talent Cabaret geopend

De inschrijving voor Puck’s Talent Cabaret is geopend. Dit is het jaarlijks terugkerende cabaretfestival van Huis van Puck in Arnhem. Het festival bestaat uit 4 rondes waarin de deelnemers, naarmate ze een ronde verder komen, steeds meer speelminuten op het podium krijgen.

Puck’s Talent Cabaret bestaat uit 4 rondes (auditie, voorronde, halve finale en finale) waarin de deelnemers, naarmate ze een ronde verder komen, steeds meer speelminuten op het podium krijgen. De deelnemers die door zijn naar de volgende ronde krijgen een coaching aangeboden door een gerenommeerd cabaretregisseur. De winnaar krijgt de mogelijkheid een avondvullend programma in de theaterzaal van Huis van Puck te presenteren. Een regisseur zal de winnaar bijstaan om het programma te vervolmaken. Huis van Puck zorgt hierbij voor PR, kaartverkoop, techniek en talentscouts in de zaal.

Nieuw dit jaar is dat finale van Pucks Talent Cabaret tevens een voorronde is voor Let’s make comedy, de Gelderse talentenjacht naar neuw cabaret talent. Dit houdt in dat als je bij Pucks Talent Cabaret als eerste of tweede eindigt, je automatisch door mag naar kwartfinale van Let’s make comedy.

De auditieronde is op 23 november, de eerste ronde op 14 december, de halve finale op 11 januari en de finale op 8 februari.

Eerdere winnaars waren o.a. Hidde van Gestel, Frederique Arnold en Jules Keeris.

Inschrijven kan nog tot 9 november.

Meer info:
www.huisvanpuck.nl

Categorie: Prijzenfestival |
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...