nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Club Haug heropend op nieuwe locatie in Rotterdam

Afgelopen weekend is de Rotterdamse Comedy Club Haug heropend in Rotterdam. Ze zijn nu gevestigd aan de Boompjeskade 11, deel van het vroegere Waterfront-pand. Gelegen recht aan de Maas, waar de Willemsbrug verbinding maakt het met Rotterdam ten noorden van de Maas. Een grotere locatie, met ruimte voor meer publiek. Ruimte voor workshops én een aparte foyerbar waar ze elk weekend tot 02:00 open kunnen blijven om nog na te lachen.

Deze week te zien in Club Haug:
10 okt: ‘The Concrete Comedy Club’ met o.a. Ronald Snijders.
11 okt: line-up show met Daveson Ignatia, Frank Brasser, Teun vd Elzen. MC Tim Hartog.
12 okt: line-up show met Teun van den Elzen, Jannick Hamberg en meer… MC Daan van der Hoeven.

Marcel Haug en Debbie van Polanen hebben in korte tijd bewezen een trekpleister voor comedyliefhebbers te kunnen realiseren. Met meerdere shows per week, zowel Nederlands- als Engelstalig. Behalve met verrassingsoptredens van publiekstrekkers als Patrick Laureij, Theo Maassen en Najib Amhali baarde de club opzien door de wereldberoemde Amerikaanse comedian Louis CK te kunnen boeken.

Voor meer info:
www.clubhaug.com

foto: Club Haug

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.