www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Ramses Shaffy

In november verschijnt het boek ‘Mijn avonturen met Ramses Shaffy: Het verhaal van de toegift van zijn carrière’ van Gerard Alderliefste.

Alderliefste en zijn band begeleidden Ramses Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carriére. De revival van het lied ‘Laat me – Vivre’, door Shaffy en Alderliefste opnieuw opgenomen in 2005, leidde tot een reeks optredens door heel Nederland.

Gerard beschrijft de avonturen die zij onderweg beleefden en daarmee het ontstaan van een bijzondere vriendschap. In het boek ‘Mijn avonturen met Ramses Shaffy’ lezen we als het ware mee in het dagboek van Gerard, uitgewerkt ter gelegenheid van Shaffy’s tiende sterfdag op 1 december 2019.

Gerard Alderliefste is bekend van zijn muziek, zijn theatertours en zijn werk als verslavingsarts.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...