www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Randy Feltface naar Boom Chicago

Op 18 november speelt de Australische Randy Feltface in Nederland. Je kent de paarse pop Randy (bespeeld door Heath McIvor) misschien al wel van Youtube, bijvoorbeeld van zijn regelmatige samenwerking met Sammy J.

Hij lijkt schattig, maar hij is “schunnig, recht voor zijn raap en heeft regelmatig een existentiële crisis. Met enorme energie komt hij met amusante anekdotes en bijtende observaties. Ondanks zijn beperkte hoeveelheid gezichtsuitdrukkingen weet Randy een meesterlijke comedy-act neer te zetten waarmee hij ieder publiek plat speelt.”

Hij komt nu voor het eerst naar Nederland bij Boom Chicago in Amsterdam. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.

Voor meer info:
www.ticketmaster.nl
Youtube: Randy Feltface

Categorie: International | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.