www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers Comedy Talent Award 2020 bekend

De deelnemers van de Comedy Talent Award 2020 zijn bekend. Deze editie zijn er meer dan 90 deelnemers.

In totaal zijn er acht selectierondes. Iedere avond betreden 15 à 16 acts het podium. Dit is de indeling:

Maandag 28 oktober: Michael Mars, Emman Idama, Arjun Sharma, Fré Vanwijnsberghe, Florian Helsinki, Sandhya Hemai, Boy Körver, Lodewijk Schulte, Ruud Smid, Ferry Zollner, Kaj Zwart, Bader El Khalfi, Socrates Kimon Inglessis, Alphons Merks, Marc Pichel en Bart Buitink.

Maandag 4 november: Rewien Dalloesingh, Ghislaine Van der Nat, Bert Keurentjes, Fons Haver, Jeroen Jonker, Jasper Nijzink, Marc Pluijmaekers, Sharon Em, Johan Jast, Floris Hessing, Rogier Bak, Dave Mangene, Joël Lo-Kioeng-Shioe, Isa Sawad en Stijn Cailloux.

Maandag 11 november: Anne-mieke Brink, Leander Van Doorn, Cheyenne Moesant D, Floris De Vree, Roy de Jong, Floyd Cutina, Mark de Groot, Pooya Dehghan, James Johnson, Jasper Nieuwenhuis, Rachel Morton-Young, Jeroen Bloemhoff, Edo Blaauw, Klara van der Heijden, Onika Rupinder en Jordy Mes.

Maandag 18 november: Marieke Van Laar, Kevin de Haan, Khadija Sabriye, Mike van Dooyeweert, Sander van Putten, Leon Batterink, Sjaak Hartog, Tamar Tieleman van ’t Veld, Dennis Kivits, Nicky Roeg, Mark Mulders, Nadja Schijf, Gerwin Schoenmakers, Tine Lammens, Koen Carré en Jordy van der Hout.

Maandag 25 november: Rosanne Tullemans, Hermes Ahmadi, Arian Compen, Sjoerd Scott, Michel Matthijssen, Kurt Rodenburg, Lisanne Fridsma, Fedor Ikelaar, Ruud Vos, Elisabeth Brugman, Gillian Graven, Rens Hunnekens, Taco Eijzenbach, Mathias Pagnaer, Charlotte Vandegehuchte en Floris Wulffers.

Maandag 2 december: Pasquale Frohn, Hessel van der Scheer, Jonathan Krispijn, Kachun Cheung, Maartje Mikx, Giorgio Slagveer, Johan van der Sar, Tim Kroezen, Jelle Brouwer, Anne Krauwer, Stephanie Korbee, Tato Wesselo, Benedetto Zurlo, Fedde Boskma, Richard Walker en Henk van Huisstede.

Maandag 9 december: Ronnie Stafford, Harry Hol, Matthias Hellemans, Wigger de Vries, Jos Van Gorkum, Anouar Admi, Simone Keunen, Kristof Jakiela, Jean-Maxim van Dijk, Kim Van Den Heuvel, Kennard van Thij, Marielle Dekker, Rami Nima, Ákos Erdősi, Mathijs Dordregter en Midge Hazewinkel.

Maandag 16 december: Laurent van Beek, Joël Schuring, Kenneth Festjens, Mikaela Burch, Jade Mintjens, Nira Tal, Dennis Vorst, Riddhi Raina, Semme Bullinga, Sjoerd Janssen, Edwin Miedema, Prisca Kolodziejak, Diederik Dicou, Luc Berbers, Daniël van Driel en Rogier Kahlmann.

Het doel is een plekje te winnen op het Utrecht International Comedy Festival op 6 en 7 maart 2019.

Talentvolle deelnemers worden vanaf de halve finales actief geholpen met beter worden door bijvoorbeeld workshops en masterclasses met professionele comedians. Tijdens maar ook na de Comedy Talent Award worden deze comedytalenten geholpen: zo krijgen ze professionele optredens en coaching aangeboden door het Comedyhuis in Utrecht.

De halve finales zijn op 23, 24 en 25 januari in Comedyhuis Club. De finale vindt plaats op 7 februari in TivoliVredenburg.

Eerdere winnaars waren o.a. Stefan Hendrikx (juryprijs 2018), Marc van Gestel (publieksprijs 2018), Vincent Voeten (juryprijs 2017) en Thjum Arts (publieksprijs 2017).

Categorie: Prijzenfestival | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...