www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Hehohoho Christmas Show: Hehobros maken kerstshow voor Theater Bellevue

Na de online comedyserie en de theatershow maken Hehobros Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing nu een speciale ‘Hehoho Christmas Show’ voor Theater Bellevue in Amsterdam. Te zien van 18 tot en met 28 december.

“Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. De beste vrienden zijn door omstandigheden tot elkaar veroordeeld om de feestdagen samen door te brengen… Wat is de waarde van vriendschap op het moment dat iedereen bij zijn familie wil zijn? Hoewel, willen mensen dat echt? Liggen mensen niet liever op de bank te swipen op zoek naar echte liefde, met een schuin oog gericht op All You Need Is Love? En als vrienden deze tijden van reflectie en bezinning samen doorbrengen, heb je dan niet dezelfde irritaties als bij je familieleden?”

De ‘Hehohoho Christmas Show’ bestaat uit sketches, liedjes, acts, een dansje, publieksparticipatie en misschien wel een mysterie guest. Maar bovenal wordt het een liefdevolle avond waarin de mannen elkaar met meedogenloze grappen zullen bestoken en niet zullen sparen. Om zo de ware kerstgedachte in stand te houden. Tekst en spel Pepijn Schoneveld, Kevin Hassing onder regie van Hanneke Braam.

Voor meer info en kaarten:
theaterbellevue.nl/hehohoho

foto: Casper Koster

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.