www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Thomas Acda, Frank van Pamelen, Soundos El Ahmadi, BLAFWAF

Thomas Acda treedt op tijdens Vrienden van Amstel LIVE, dat tussen 16 en 27 januari 2020 plaats vindt in Rotterdam Ahoy.

Frank van Pamelen brengt de muzikale theatershow ‘We lusse ze gruun!’ terug. Dit Tilburgs jaaroverzicht met liedjes, sketches en filmpjes over Tilburgse onderwerpen zal op 28 (uitverkocht) en 29 december te zien zijn in de Concertzaal bij Theaters Tilburg. Met medewerking van o.a. Karin Bruers, Nol Havens.
meer info

Soundos El Ahmadi gaat darten tegen Raymond van Barneveld tijdens de Barney Dome, het afscheidsfeest van van Barneveld in de Ziggo Dome. Soundos en enkele andere BN’ers, waaronder Robin van Persie en Rafael van der Vaart, worden gekoppeld aan een professionele dartspeler en nemen het dan op tegen van Barneveld in zijn allerlaatste dartcompetitie.

BLAFWAF neemt op 16 november afscheid van hun lid Maxime. Ze nemen afscheid in stijl in de Kerk Strijland in Gooik (BE). Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via 054 56 81 19 of via gezinsbondstrijland@gmail.com. BLAFWAF broedt ondertussen al op nieuwe plannen, die later bekend gemaakt zullen worden.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...