nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Hehobros, Annick Boer

Een overzicht van de premières deze week, met: Pepijn Schoneveld, Kevin Hassing (foto), Annick Boer

Pepijn Schoneveld, Kevin Hassing – Hehobros
Premiere: Theater Bellevue in Amsterdam, 22 okt 2019.

Na het grote succes van hun internetserie gaan de Hehobros het theater in! Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing zijn twee beste vrienden van in de dertig. Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. Samen bespreken ze alles. En dan bedoelen we: alles. Van de verschillen en overeenkomsten in hun relaties tot de intiemste details van hun seksleven. Ook hun werk, bekendheid, irritante vrienden en ander groot en klein leed komen uitgebreid aan bod. Deze gesprekken leveren meedogenloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op. Het resultaat? Deze heerlijke voostelling vol sketches, liedjes, acts, een dansje en een flinke dosis publieksparticipatie.

Te zien tot en met 14 december 2019
speellijst

Annick Boer – Dat is goed gelukt
Premiere: Schouwburg Amstelveen in Amstelveen, 24 okt 2019.

Annick Boer, wie kent haar niet? Ze staat al 25 jaar onafgebroken op het toneel en is daarnaast bij het grote publiek bekend van de televisieprogramma’s Kanniewaarzijn, Kopspijkers en Cojones. Dit jaar schreef Annick haar eerste cabaretvoorstelling, met live muziek van Jean Louis van Dam. Ze blijkt een geestige cabaretière in zich te hebben. Over de try-outs zei het publiek: ‘een stem als Jasperina de jong en zo grappig als Brigitte Kaandorp’ en ‘hilarisch en ontroerend’. Annick legt op geheel eigen wijze de menselijke natuur en onze tekortkomingen bloot, maar ook het vermogen om lief te hebben. De mooiste liedjes, afgewisseld met haar droogkomische verhalen vol zelfspot, maken deze voorstelling tot een heerlijke avond! Een aanrader!

Te zien tot en met 11 november 2019
speellijst

foto: Casper Koster

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.