www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Maisie Adam naar België

Op 13 januari staat de Engelse Maisie Adam in de Antwerpse Arenbergschouwburg met haar show Hang Fire.

Na haar nominatie als ‘Beste Nieuwkomer’, winnaar van de ‘Amused Moose National New Comic 2018’ en ‘So You Think You’re Funny? 2017’ gaat Adam nu op tournee in Europa en het Verenigd Koninkrijk. In haar show stelt ze de volgende vragen: “Waarom wijzen we altijd op de gebreken van andere mensen?” en “Waarom zijn we zo geobsedeerd om mensen te beschuldigen?”.

Of het nu politiek is, relaties of een vakantie naar Florida in de jaren 90 die vreselijk misgelopen is, soms gebeuren dingen gewoon. Durft ze als overgevoelige millennial haar verantwoordelijkheid te nemen? Of gaat ze de confrontatie aan met onze maatschappij, die maar al te graag een zondebok zoekt? Voor je beslist, wacht eens even. Of zoals Maisie Adam zelf zegt: “HANG FIRE!”.

Toen Maisie Adam 13 jaar was, googelde ze zichzelf op de schoolcomputer. Het eerste wat ze zag verschijnen was een nieuwsbericht met twee mugshots. Tot Maisie haar schrik, maakte ze deel uit van iets dramatisch dat vele jaren eerder gebeurd was. Iets waarvan iedereen blijkbaar op de hoogte was, behalve Maisie. Dit verhaal zorgde ervoor dat de jonge Maisie de vraag stelde: “Waarom beschuldigen we zo vlug iemand zonder alle feiten te kennen?”.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan:
www.arenbergschouwburg.be

Categorie: International | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...