nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jacques Vermeire, André Manuel, Erhan Demirci

Jacques Vermeire herneemt zijn rol van malafide garagist DDT in 8 nieuwe afleveringen van de Vlaamse comedyserie F.C. De Kampioenen. De reeks stopte er in 2011 mee na 21 seizoenen. Vermeire was te zien t.e.m. seizoen 8 – hij stapte indertijd uit de reeks bij zijn overstap naar de commerciële zender VTM. De nieuwe afleveringen worden naar verwachting begin 2021 uitgezonden.

André Manuel schreef samen met Roos Rebergen het boekje “Hoe je leven moet”. Dit is een ‘kakkerlakje’ – dit zijn geïllustreerde boekjes van Uitgeverij Loopvis met korte verhalen, gedichten, rijmpjes. De Kakkerlakjes zijn klein genoeg om te versturen met de post om bijvoorbeeld iemand een hart onder de riem te steken, iets over jarig, ziek of verdrietig zijn, enz.
www.kakkerlakjes.nl

Erhan Demirci gaat met imam Khalid Benhaddou de theatervoorstelling “Islam, een nieuwe lichting” maken: voor de pauze legt Benhaddou zijn visie uit, met ruimte voor dialoog en interactie. Na de pauze speelt Demirci een comedyset waarin hij verschillende verwijzingen maakt naar (de lezing van) Khalid.
Meer info:
www.erhanenkhalid.be

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...