nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD: Geub

Geub, de eerste fictiereeks van en met Philippe Geubels, is nu verschenen op dvd.

In “Geub” gaat de vrouw van Geubels (Kyoko Scholiers) er vandoor met de dertig jaar oudere charismatische Nederlander William Van Bronkhorst (Derek De Lint), een sympathieke pensioengerechtigde kerel, die onmogelijk kwaad te krijgen lijkt, alhoewel Geubels verschillende pogingen daartoe onderneemt. Diep vernederd en depressief valt Geubels terug op zijn moeder Sonja (Vera Van Dooren), die hem bijstaat met raad en wasmanden vol gestreken goed, zijn vaste technicus Dikke Dirk (Flor Decleir) en zijn beste vriend Pannenkoek (Joris Hessels). Door alle persoonlijke tegenslagen begint de carrière van Geubels te haperen en manager Johnny Braeckman (Jonas Geirnaert met afschuwelijk kapsel) doet er alles aan om zijn goudhaantje terug een beetje op te blinken. Tussen de huilbuien door beseft Geubels echter wel dat hij na twaalf jaar huwelijk eindelijk nog eens van het vrijgezellenleven kan profiteren. Die pogingen verlopen helaas een pak minder vlot dan hij had gehoopt.

Bijrollen zijn weggelegd voor o.a. regisseur/presentator Erik Van Looy, ex-miss België Ellen Petri, acteur Carry Goossens, de woordvoerder van De Ideale Wereld, Julie Mahieu (echtgenote Jonas Geirnaert en medescenariste van de fictiereeks De Dag) en ex-wielrenners Roger De Vlaeminck en Tom Boonen.

Categorie: DVD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...