www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Najib Amhali, Paul Groot, Lenette van Dongen, Urbanus, Op Sterk Water

Najib Amhali en Kenneth Asporaat (broer van Jandino) werken met Johan Nijenhuis aan een nieuwe familiefilm, ‘Khalid en de Toversteen’. De opnames moeten in 2021 plaats vinden. Khalid en de Toversteen gaat “over een Marokkaans-Nederlandse jongen die in de erfenis van zijn opa een toversteen vindt die al zijn wensen vervult. Hij probeert onder meer het respect van de populaire kinderen op school te ‘kopen’, maar verliest daarbij zijn echte vrienden uit het oog. Als de grootste pestkop van de klas de steen in handen krijgt, dreigt alles uit de hand te lopen.”

Paul Groot spreekt de stem in van Gomez in de nieuwe animatiefilm The Addams Family. Ook Lenette van Dongen maakt deel uit van de stemmencast – zij doet de stem van Omi.

Urbanus heeft een eigen webshop. Hierop kan je originele tekeningen, strips en cd’s, t-shirts, maar ook verzamelprularia en de Urbanus Monopoly bestellen. Alle cd’s en dvd’s worden door Urbanus gesigneerd, de strips worden door Urbanus voorzien van een tekeningetje, een eventuele boodschap, en een handtekening.
www.urbanuswebshop.be

De Avonturen van Op Sterk Water in Space!

Op Sterk Water In Space – Tijdlus

🚀 De Horizon zit vast in een tijdlus. Wat kan de bemanning doen om hieraan te ontsnappen? In hun nieuwe voorstelling ‘In Space’ gaat Op Sterk Water verder dan ooit. Met de aarde aan de rand van de afgrond ligt de toekomst buiten de dampkring. Vier mannen in een ruimteschip, een spannende reis en een onbekende bestemming. Als je zo ver weg gaat, komt het ineens wel heel dichtbij…🚀 In Space is nu te zien in de theaters! Check www.opsterkwater.nl voor speeldata en kaarten 💪🏽.

Geplaatst door Op Sterk Water op Donderdag 31 oktober 2019

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...