www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Harrie Jekkers, Thomas Acda, Katinka Polderman, Cindy Pieterse, Veerle Malschaert

Harrie Jekkers schreef samen met Koos Meinderts het boekje De kinderverslinder: “De meeste grote mensen snappen het niet. ‘Je hoeft echt niet bang te zijn voor het donker’, zeggen ze. Maar jij weet natuurlijk wel beter. Die grote mensen hebben gewoon nog nooit gehoord van de kinderverslinder!”. De kinderverslinder is een ‘kakkerlakje’ – dit zijn geïllustreerde boekjes van Uitgeverij Loopvis met korte verhalen, gedichten, rijmpjes. De Kakkerlakjes zijn klein genoeg om te versturen met de post om bijvoorbeeld iemand een hart onder de riem te steken, iets over jarig, ziek of verdrietig zijn, enz.
www.kakkerlakjes.nl

Van 22 t.e.m. 29 november vindt in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch de Margriet Winterfair plaats. Er zijn optredens van o.a. Thomas Acda en Katinka Polderman en een theaterlezing van Cindy Pieterse.
Meer info:
www.margrietwinterfair.nl

Veerle Malschaert speelt een bijrol De Twaalf- ze is lid van de assisenjury in deze nieuwe fictiereeks, die vanaf vanavond op Eén wordt uitgezonden.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...