nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Open BAC podcast met Ronald Snijders

In de Open BAC Podcast zetten comedian Meeuw Roovers en en liedschrijver Mattijs Verhallen verschillende artiesten vers van het podium achter de microfoon om samen te luisteren naar fragmenten van hun optreden en ze te onderwerpen aan een vragenvuur. Hoe vond je het gaan? Hoe ben je tot dit materiaal gekomen? Maar vooral: Wat bezielt je om het podium op te gaan? Al die vragen waar het publiek mee achterblijft wanneer een artiest onder luid applaus het podium afrent.

In de nieuwste aflevering een gesprek met o.a. Ronald Snijders na zijn try-out optreden in de Open Bac over absurdisme en try-outen.
2 nov 2019

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.