nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Rens Polman, Dik Voormekaar Show, Paul van Vliet Award

Rens Polman van Lieve Bertha wordt een van de verslaggevers van KVWeetjes, een nieuwe webserie met nieuwe onderwerpen van De Keuringsdienst van Waarde. Elke woensdag om 15u00 wordt een nieuwe aflevering geplaatst op Facebook en het YouTube-kanaal van NPO3.

De Dik Voormekaar Show van André van Duin en Ferry de Groot is door NPO Radio-luisteraars uitgeroepen tot het beste radioprogramma van de afgelopen honderd jaar. Het staat op de eerste plaats in De Onvergetelijke Luisterlijst van de NPO. Sinds september is het programma beschikbaar als podcast. De verkiezing vond plaats naar aanleiding van de honderdste verjaardag van de Nederlandse radio.
podcast

Coachorganisatie ELANCE heeft de Paul van Vliet Award 2019 gewonnen. ELANCE, een organisatie die jonge vrouwen ondersteunt, wil met de prijs specifiek meiden die gevlucht zijn ondersteunen. Zo biedt ze verschillende programma’s aan voor (kwetsbare) meiden en jonge vrouwen in de randstad, op maat gemaakt en passend bij diverse levensfasen. De Award is een initiatief van UNICEF Nederland en de Efteling, bestaat uit een geldprijs van 10.000 euro en een beeld van kunstenaar Loek Bos.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...