www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Try-outs Ronald Goedemondt

In maart 2017 stond Ronald Goedemondt voor het laatst in het theater met een eigen voorstelling.

De afgelopen periode was hij wel met enige regelmaat te zien bij de Comedytrain waarin hij nieuw materiaal uitprobeerde, maar in november en december starten dan toch enkele prille try-outs voor een nieuw programma.

“Ronald heeft er zin in. De cabaretier en stand-upper zit op een berg pril materiaal. Dat krijg je als dolende veertiger. Waarheen, waartoe maar bovenal: waarvandaan? Ronald vertelt over dit zelfonderzoek met dezelfde verbale energie-explosie als die we van hem gewend zijn.”

De verkoop start vrijdag 8 november om 10.00 uur via GUTS:
guts.events
speellijst

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.