nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving Amsterdams Studenten Cabaret Festival geopend

De inschrijving voor de 27ste editie van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival is van start gegaan. Inschrijven kan via:
Inschrijving ASCF

Elke deelnemer speelt 15 tot 20 minuten in één van de halve finales. De winnaars van beide halve finales, plus een derde kandidaat die de wildcard krijgt van de organisatie, spelen ieder een optreden van 20 minuten in de finale.

Het ASCF is een jaarlijks cabaretfestival voor jonge, beginnende cabaretiers, dat georganiseerd wordt door een bestuur bestaande uit Amsterdamse studenten. ASCF geeft jong talent een opstapje naar een carrière binnen de cabaretwereld, door hen de mogelijkheid te geven tijdens het festival voor een groot publiek op te treden. De finalisten krijgen ook begeleiding van een professionele regisseur, om in de aanloop naar de finale hun programma te perfectioneren.

In het verleden werd het ASCF gewonnen door o.a. Pieter Derks en Tim Fransen.

Categorie: Festivals | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...